Malo Sutra je umjetnička organizacija osnovana krajem 2017. godine od strane Brune Isakovića i Mie Zalukar, dvoje plesača i koreografa koji su već duži niz godina prisutni na domaćoj i međunarodnoj suvremenoj plesnoj sceni.

Umjetnička organizacija Malo sutra ima za cilj prvenstveno produkciju plesnih umjetničkih predstava, ne samo autorskih svojih osnivača, već i šire plesne zajednice. Tako je do sada u kratkom periodu od osnutka umjetnička organizacija Malo sutra realizirala mnoge projekte u suradnji sa brojnim partnerima domaće i inozemne institucionalne i nezavisne scene, a svoju bitnu ulogu na hrvatskoj suvremenoj plesnoj sceni, osim uz institucionalnu podršku, uspijeva održati brojnim koprodukcijskim projektima od kojih izdvajamo:

  • Gostovanje predstave Nečastive Brune Isakovića u Melbourneu na Midsumma festivalu te u Sydneyu u okviru programa kulturnog centra Critical Path u siječnju i veljači 2018. te umjetničku radionicu u Melbourneu i Sydneyu za australske plesače u siječnju i veljači 2018.
  • Dvije izvedbe svoje produkcije Odjednom odasvuda u Tokyju u okviru TPAM (Tokyo Performing Arts Marketa) u veljači 2018. godine i u Buenos Airesu u prosincu 2018. godine u sklopu festivala Perforacije.
  • Višednevne radionice pod radnim naslovom Shake it off za 20 hrvatskih plesnih umjetnika u veljači i travnju 2018. u Zagrebačkom plesnom centru.
  • Organiziranje događanja Get up and ples za 30 hrvatskih plesača, muzičara i performera u Zagrebačkom plesnom centru u travnju 2018.
  • Produkciju plesne predstave Shake it off za 10 izvođača, premijerno izvedene za otvaranje 35. Tjedna suvremenog plesa u Zagrebačkom plesnom centru u lipnju 2018. Predstava je gostovala na festivalu Periskop u Rijeci.
  • Koprodukcijsku suradnju plesne predstave High Spirits sa Domino udrugom u okviru rezidencijalnog programa EU projekta BeSpectative. Koreografkinja Martina Granić sa plesačicama Miom Zalukar, Filipom Bavčević i Josipom Štulić je gostovala u Mađarskoj, Italiji i Yorku. Inozemna premijera se održala u York Theatre Royal-u u Engleskoj, 30. listopada 2018, a hrvatska premijera u Zagrebačkom plesnom centru, 21. prosinca 2018. godine.
  • Organizacijska podrška plesne predstave Reversing (proximity) u autorstvu Koraljke Begović i Saše Fistrića.
  • Koprodukcijsku suradnju na projektu Vlaste Delimar “Užarska radionica Ivana Delimara” za koji je ostvarena financijska podrška Ministarstva kulture.
  • Koprodukcijsku suradnju sa Drugim Morem iz Rijeke, Dominom u Zagrebu i Argentinske institucionalne kulturne ustanove Complejo teatral de Buenos Aires, predstave Conferencia de putas u sklopu Dopolavoro osmišljenog u okviru EU projekta Europska prijestolnica kulture Rijeka 2020. Predstava je do sada izvedena u Buenos Airesu i Sao Paulu, a zbog trenutne COVID19 krize je odgođena hrvatska odnosno europska turneja.
  • Produkcijsku suradnju na predstavi Kill B sa udrugom Domino te programskom suradnjom sa Zagrebačkim plesnim centrom. Predstava je u sklopu rezidencijalnog programa ZPC-a svoju premijeru ostvarila u prosincu 2019. godine te reprizne izvedbi u Zagrebu, Zadru, Rijeci i Dubrovniku tokom 2020. godine