I samo - Bruno Isaković

Predstava

By malosutra

I samo

U vrijeme sve prisutnijeg pritiska da budemo najbolji mogući te da se prikazujemo drugima kao izmaštane osobe sve dok i sami ne povjerujemo u te vlastite dorađene holograme, I samo slijedi taj obrazac. Ovdje se govori o konceptu osobnog napretka koji nema alternative, a izvedba se fokusira na uspjeh tog sizifovskog stremljenja pretvarajući utopiju u stvarnost, odbacujući neuspjeh kao opciju.

Pozivam vas na poseban događaj posvećen našem osobnom rastu i razvoju! Znam da je vaš raspored pun obaveza i ulaganje u vlastiti razvoj često se čini kao luksuz koji si možemo priuštiti tek kad imamo puno slobodnog vremena. Međutim, vjerujem da je sada pravo vrijeme za nas!
I samo istražuje svijet osobnog rasta bez kompliciranog žargona. Koncepti poput samorazvoja, mindfulnessa, afirmacije, samopomoći, ljubavi prema sebi i samoprihvaćanja će doživjeti svu svoju ezoteričnu vrijednost u apstrakciji mog uspješnog neuspjeha. Jeste li ikad poželjeli biti sretniji, zdraviji, najbolji, pametniji, brži, bogatiji, privlačniji i produktivniji? Ne brinite, istinska sreća ne dolazi iz potrage za onim što vama nedostaje! Kao što je rekao filozof Albert Camus: “Nikada nećete biti sretni ako nastavite tražiti od čega se sreća sastoji. Nikada nećete živjeti ako tražite smisao života.” Pridružite mi se na ovom jedinstveno jednostavnom događaju, oslobodimo se zajedno pritiska društvenih normi i krenimo na put prema autentičnom osobnom rastu. Radujem se vašem dolasku!
– Bruno Isaković

AUTOR I IZVEDBA: Bruno Isaković
DUHOVNA POTPORA: Lucija Barisic
GLAZBA: Hrvoje Nikšić
HVALA: Mia Zalukar, Zvonimir Dobrović 

Bruno Isaković je koreograf, plesač, performer i plesni pedagog. Diplomirao je suvremeni ples u Amsterdam School of the Arts 2009. godine. Dobitnik je nagrade žirija za najbolju solo izvedbu na Solo Dance međunarodnom festivalu u Budimpešti te nagrade struke za najboljeg koreografa (“Nečastive”, 2016). Solo izvedbom Denuded (2013.) nastupa diljem svijeta, od New Yorka, Brazila, Tokia, Londona, Sao Paola do Hobarta. Umjetnički je direktor Sounded Bodies festivala u Zagrebu.